Vernieuwde website

Gemeente Veldhoven June 20, 2019 558 keer bekeken

Deze projectwebsite over de Kempenbaan is vernieuwd. Op de website is de laatste informatie te vinden over de opnieuw in te richten Kempenbaan Oost en Kempenbaan West en de aansluiting op de A67.

Op de homepage staat informatie over de projecten Kempenbaan Oost en Kempenbaan West. Via het menu aan de bovenzijde vindt u specifiekere informatie over deze projecten. Daarnaast is op deze pagina meer te vinden over de planning, de raakvlakken en het uitvoeren van de werkzaamheden.

In de nieuwsmodule worden de laatste ontwikkelingen in de projecten gedeeld. U kunt zich via de homepage eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief om de laatste informatie direct per e-mail te ontvangen.

Kempenbaan Oost

Op de pagina Kempenbaan Oost leest u de laatste stand van zaken over dit project. Ook is een weergave te zien in concept van de toekomstige situatie en vindt u hier de planning.

Kempenbaan West

Op de pagina over Kempenbaan West is in een tijdlijn het project weergegeven met de belangrijkste mijlpalen. Daarnaast is te lezen welke aanpassingen er worden gedaan aan de westzijde van de Kempenbaan en de nieuwe aansluiting op de A67.

Na de zomer wordt het ontwerp van de Kempenbaan en de nieuwe aansluiting opgeleverd en ter inzage gelegd. Dit ontwerp kunt u ook op de website bekijken. Meer informatie over het moment van ter inzagelegging volgt via de digitale nieuwsbrief en via de gebruikelijke kanalen van de gemeente.

Contact

Op de laatste pagina staan de contactgegevens van de gemeente Veldhoven; adres, telefoonnummer en e-mailadres.