Stand van zaken Kempenbaan Oost

Luc Vervoort 16-03-2021 578 keer bekeken

Afgelopen september hielden we een informatieavond. We presenteerden toen de plannen voor het oostelijke deel van de Kempenbaan. Lees verder voor de stand van zaken van de Kempenbaan Oost.

Van 10 september tot en met 21 oktober 2020 lagen het bijbehorende ontwerpbestemmingsplan en het concept Definitief Ontwerp ter inzage. Inwoners en ondernemers konden met zienswijzen op de plannen reageren.

Op dit moment verwerken en beantwoorden we die zienswijzen. Dat doen we goed en zorgvuldig. Daardoor moesten we onze planning bijstellen. In de loop van dit jaar behandelen de gemeenteraden van Veldhoven en Eindhoven de bestemmingsplannen en wordt het Definitief Ontwerp ook vastgesteld.  

Kempenbaan Oost

We passen de aansluiting van de Kempenbaan op de Randweg N2/A2 en de gebieden Run 1000 en 2000 aan. Daardoor kan die aansluiting straks meer autoverkeer aan. En wordt De Run ook beter bereikbaar voor bijvoorbeeld fietsen en bussen. Dat is nodig omdat er nu dagelijks files staan op de Kempenbaan. Kijk voor meer informatie op deze pagina

Cookie-instellingen